KlientSmart

Enkel och kostnadseffektiv administration av applikationer och operativsystem

KlientSmart är ett komplett koncept för distribution av operativsystem och applikationer med vilket vi kan erbjuda våra kunder att börja spara pengar redan dag ett och samtidigt få en säkrare, mer stabil och flexibel klientplattform.

KlientSmart bygger på de senaste och bästa lösningarna från Microsoft som kompletteras med lång och gedigen erfarenhet av lyckade utrullningsprojekt hos ett stort antal kunder. Det är från grunden utformat för att ge våra kunder förutsägbara kostnader utan behov av stora investeringar.

Utöver den inbyggda funktionaliteten för inventering, kontroll och administration av organisationens samtliga datorer och applikationer ingår i alla våra KlientSmart-projekt ett rådgivande arbete för att förbättra eller etablera rutiner och policies för klienthantering.

Via det webbaserade gränssnittet kan våra kunders administratörer installera fullt fungerande, och i enlighet med uppsatt regelverk, konfigurerade klienter där alla viktiga applikationer samt uppdateringar finns med från start.  Kompletterande applikationer distribueras ut till önskade datorer med ett par enkla klick.

Som en del av införandet av KlientSmart ser vi till att de av våra kunder som så önskar kan rulla ut Windows 7 till sina användare på ett optimalt sätt.  Genom KlientSmart kan vi erbjuda och garantera en uppgradering av samtliga klienters operativsystem inom önskade tidsramar och till fast pris.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *